abonneren

Znote 3215W

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Specificaties
Deze Znote is mat zwart en zakelijk saai.

Er zitten weinig overbodige tierlantijnen aan. Wel heeft hij een aantal functietoetsen met een instant audio player. Het 15,4 inch grote breedbeeldscherm heeft een goede kwaliteit, al is ook hier de glans hinderlijk en de kijkhoek niet meer dan redelijk. Het geluid van de speakers is niet meer dan redelijk, een ook de ventilator laat zich nog wel eens horen.

Intern zit het met dit notebook wel goed met een modern Intel 965 GM grafische chipset en de snelste Intel Pentium dual core T2330 processor, geklokt op 1,6 GHz. De algemene prestaties hiervan zijn goed. De grafische prestaties vallen toch wat tegen en komen niet boven de middelmoot in deze klasse uit, maar altijd nog ruim voldoende voor het gebruik met Vista.
Vista Home Premium is aanwezig, alleen met 1 GB een beetje beperkt in de geheugenruimte.
Dankzij een grote accu heeft het notebook een bijzonder lange werktijd op een batterijlading van drie uur en 40 minuten tot wel zes uur.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • prestaties
  • accuduur
  • bluetooth
  • geheugenruimte
  • zwaar
Een redelijk presterend budgetnotebook met een goede prijs/prestatieverhouding. Dankzij een uitzonderlijk lange batterijduur bijzonder geschikt voor mobiel gebruik

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags: