abonneren

Wind U100

Het MSI Wind netbook is al maanden geleden aangekondigd, maar is pas sinds kort verkrijgbaar, waarschijnlijk omdat het ook onder andere merknamen wordt geleverd.

Wij testen de Love Edition, die kennelijk gericht is op vrouwen getuige het uiterlijk van dit witte notebook met hartjesprint op het deksel. Verder lijkt hij sterk op de Medion en Ahtec.

Bluetooth

Ook intern zijn de verschillen minimaal. Er is een 120GB harde schijf en de Wind heeft als extra ingebouwde bluetooth. Het matte 10-inch scherm met led-verlichting staat garant voor een uitstekende beeldkwaliteit en kijkhoek. Wel heeft ook de Wind de wat beperkte schermresolutie van 1024 x 600, zonder de pan-functie die sommige andere netbooks hebben om deze beperking te compenseren.

Prestaties

De prestaties van het bij de Netbooks behoorlijk standaard Intel platform met Atom processor en bijbehorende chipset, zijn ook behoorlijk standaard en in overeenstemming met het beoogde eenvoudige gebruik.

Accuduur

De accuduur van dit netbookje is met twee tot ruim tweeënhalf uur nog wel aan de beperkte kant voor het mobiele gebruik.
Zowel het toetsenbord met flinke toetsen en het touchpad functioneren uitstekend. Ook Windows XP werkt prima op dit notebookje.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • uitstekend toetsenbord
  • bluetooth
  • relatief groot
Een een prima functionerend netbook met een aantrekkelijk uiterlijk.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie