abonneren

VR600

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Het strak mat zwarte notebook van MSI is minder elegant dan we van eerdere MSI modellen gewend zijn.

Bijzonder is het numerieke toetsengedeelte. Dat is handig voor de cijferaars onder ons. Jammer is wel dat er wel wat toetsruimte is opgeofferd op het normale toetsenbord, met een aantal erg smalle toetsen. Het touchpad met scroll functie is prima. Het goede, glanzende 15,4 inch breedbeeldscherm heeft in vergelijking minder last van hinderlijke reflecties, al is de kijkhoek ook hier niet beter dan redelijk. Ook de geluidskwaliteit is redelijk. Wel maakt het notebook weinig hinderlijk lawaai.

Ronduit irritant is het volledig overbodige veel te fel blauwe led licht rond de aan/uit toets, maar er zijn natuurlijk ook mensen die dat juist mooi vinden.
Voor de aandrijving heef dit notebook een mobiele Intel Celeron processor nu op 1,86 GHz. Dit gecombineerd met de geïntegreerde Intel chipset graphics, levert het voldoende prestaties voor algemeen dagelijks gebruik. De grafische 3D prestaties zijn wel aan de lagen kant. MSI levert dit notebook met Windows Vista Home Premium en een flink geheugen van 2 GB. De batterijduur s met twee uur en driekwartier ruim voldoende.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • numerieke toetsen
  • veel aansluitingen
  • geheugenruimte
  • Windows Vista Home Premium
  • 3D-prestaties
Een heel aardig notebook voor dagelijks gebruik, dankzij voldoende geheugen helemaal prima met Windows Vista.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie