abonneren

Vaio NS31S/S

Een notebook van dit eerbiedwaardige merk kost altijd iets meer. Maar daarvoor wordt vaak flink wat geleverd. We noemen luxe materialen, een hoogwaardig scherm en soms slimme extra's.

Sony heeft de hardware in een nette behuizing weggewerkt. Het plastic is van een fijne structuur voorzien en voelt hoogwaardig aan. De Japanners hebben gekozen voor een 15,4-inch scherm met een resolutie van 1280 x 800 en een zeer goede kleurweergave. Daar laat Sony toch weer even zien dat het verstand heeft van beeldschermen.
Helaas is deze notebook verder een beetje een tegenvaller. Goed, er zit dan wel een snelle processor in de machine, een Intel Core 2 Duo P8600, maar verder vinden we eigenlijk weinig meerwaarde.
Wat opvalt, is dat Sony geen hdmi-aansluiting heeft aangebracht op dit model. Dat verwachten we toch wel in deze prijsklasse en een merk als Sony.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • goed beeldscherm
  • mooie afwerking
  • prijzig
Nee, het forse prijskaartje kan Sony niet rechtvaardigen. Maar als hij in de aanbieding gespot wordt voor rond de € 550 - 600, is het toch een leuke notebook om in huis halen!

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags: