abonneren

Tecra S3

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Stoer zakelijk met goede prestaties. En: uitgebreid beveiligd tegen misbruik door derden. Toshiba weet best hoe het moet.

Deze Toshiba Tecra S3 heeft een stoer zakelijk uiterlijk; een beetje hoekig met geprononceerde speakers. Jammer vinden we het metaalkleurig gespoten deksel, wat een beetje goedkoop aan doet. Verder heeft het notebook de degelijkheid die we van Toshiba gewend zijn. Vervelend is wel dat de ventilator zich zelfs bij normaal gebruik iets te nadrukkelijk laat horen. Het 1024 x 768 scherm heeft een goede beeldkwaliteit en kijkhoek.
Het notebook heeft nog steeds de eigenzinnig geplaatste Windows-toetsen. Ook heeft hij een extra dopmuis (Toshiba noemt dat accupoint), die prima is maar iets minder prettig werkt dan die van Lenovo/IBM. De prestaties zijn aanzienlijk beter dan die van de Tecra A3x. Zeker op grafisch gebied gooit hij hoge ogen dankzij de nVidia Geforce Go 6600 kaart.
De Tecra S3 heeft een uitgebreid pakket veiligheidsvoorzieningen met vingerafdrukherkenner, antidiefstaltimer, wachtwoordbeheer, data-encryptie met tpm-module en schokbescherming.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Degelijk.
  • Goede prestaties.
  • Veiligheidsvoorzieningen.
  • Eigenzinnig geplaatste Windows-toetsen.
  • Bluetooth ontbreekt.
Een degelijk en goed presterend zakelijk notebook.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags:

Laatste reactie