abonneren

Signal PL521 Duo

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
Een strak zwart notebook met een wat saaie zakelijke uitstraling.

Een nadeel van het zwarte kunststof is dat het mat is, waardoor je er alle vette vingerafdrukken goed op ziet. Een ander opvallend gebruiksaspect is het wat klein uitgevoerde touchpad, wat de bediening niet echt vergemakkelijkt. Het 15, 4 inch breedbeeldscherm is goed, wel iets te glimmend, met een hinderlijke reflectie en een redelijke kijkhoek. De geluidskwaliteit van de speakertjes is matig. Er is weinig ventilatorlawaai.

De Intel Pentium dual core processor is een van Intels budget processoren, met 1 MB cache en zonder 64 bits instructieset. Dankzij de toch behoorlijke kloksnelheid van 1,86 GHz en de twee processorkernen, levert het notebook toch redelijke prestaties en is ook de bediening behoorlijk responsief. De grafische prestaties van de Ati Radeon Xpress met geshared geheugen zijn voldoende. Het geheel wordt met Windows Vista Premium wel wat beperkt door het bescheiden geheugen van 1 GB.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Windows Vista Home Premium
  • rugtas
  • geen flashcardlezer
  • beperkt geheugen
  • batterijduur
Een heel aardig notebook prima geschikt voor algemeen dagelijks gebruik, met een heel behoorlijke prijs/prestatieverhouding.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags:

Laatste reactie