Signal 259M MXM G6600 256MB

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Specificaties
Nieuw op de Nederlandse markt is Ahtec met dit bijzondere notebook met twee grafische kaarten. Kies voor beeldkwaliteit of werktijd.
8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Minpunten

Dit notebook valt op door zijn combinatie van de nVidia GeForce Go 6600 grafische kaart met de in de Intel chipset geïntegreerde extreme graphics. Met een schakelaartje aan de voorkant van het notebook bepaalt u welke wordt gebruikt. Voor kantoorwerk volstaan de Intel graphics en kun je dus energie besparen;­ wij meten een batterijduur van tweeëneenhalf uur! Gebruiken we de GeForce graphics samen met de krachtige Pentium M 760 2 GHz, dan zijn de grafische prestaties zeer goed, wat ten koste gaat van de batterijduur: wij meten een krappe twee uur. Bij zware grafische toepassingen zal die batterijduur ongetwijfeld nog korter zijn. Kortom: alleen voor geweldige grafische prestaties kiezen als het nodig is.
Het notebook ziet er strak, saai en zakelijk uit, maar is een wolf in schaapskleren; het heeft veel gebruiksmogelijkheden en is compleet uitgerust met Bluetooth, een flashcardlezer, een duallayer dvd-brander en gigabit lan. Het heeft een gewoon mat 14,4-inch breedbeeldscherm met een bescheiden resolutie van 1280 x 800. Dat levert een goede beeldkwaliteit met dito kijkhoek. De geluidskwaliteit beoordelen we als redelijk. De ventilator laat zich af en toe horen. Alle software wordt netjes op cd meegeleverd.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Prestaties.
  • Intel- en GeForce-graphics.
  • Zeer compleet.
  • Zwaar.
Een bijzonder krachtig en compleet notebook met dankzij de keuze uit twee grafische kaarten bijzondere gebruiksmogelijkheden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags: