abonneren

Satellite Pro L350-20N

De Toshiba L350-20N is de grote versie van de L300. De L350 is voorzien van een 17-inch scherm met een resolutie van 1440 x 900.

Het feit dat Windows Vista Business is voorgeïnstalleerd, leert ons dat het meer een zakelijk notebook is. Overigens zijn er ook versies met een consumentenversie op de markt. Toshiba levert overigens een dvd om – indien gewenst –Windows XP te installeren.
Het werkgeheugen van dit model is 'slechts' 2 GB. En net als zijn familielid heeft het Japanse merk ook bij deze uitvoering gekozen voor een 160 GB harde schijf. Relatief weinig in vergelijk met de andere modellen in deze test. Helaas vinden we ook hier een wireless-g-netwerkkaart en een 100-Mbit lan-aansluiting. Ook op andere punten is merkbaar dat dit model beduidend minder luxe is dan sommige andere deelnemers, maar dan moeten we wel opmerken dat het vaak tegen een iets lagere prijs verkrijgbaar is.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • XP Downgrade
  • stevige behuizing
  • geen luxe
Het voordeel van de L350 is de relatief stevige behuizing. De Toshiba is ook nog eens een licht 17-inch notebook. En op een werktijd van ruim twee uur op één acculading mag Toshiba best trots zijn.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags:

Laatste reactie