abonneren

Satellite P100-204

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Specificaties
Ultiem gamers-notebook.

Met de Toshiba Satellite P100-204 maakt Toshiba optimaal gebruik van de mogelijkheden van het nieuwe Centrino Duo platform. Met een 2-GHz T2500 Core duo processor en 2 GB groot werkgeheugen en een Nvidia GeForce Go 7900 grafische kaart met 512 MB videogeheugen levert dit notebook tot nu toe onovertroffen prestaties.
Het grote 17-inch breedbeeldscherm met hoge resolutie en 'TruBrite' glanzend geeft een mooi helder, scherp en kleurrijk beeld en is snel genoeg voor de veeleisende gamer. Met zowel een dvi-d als vga aansluiting en de capaciteiten van de videokaart kan het notebook ook uitstekend aan een groot beeldscherm (hdtv) worden aangesloten.

Gaming én multimedia

Het notebook is behalve voor gaming ook geschikt voor ander multimediagebruik en is hiertoe voorzien van Windows Mediacenter Edition. Met de Express Media Player kunnen cd's of dvd's zelfs zonder het besturingssysteem te starten worden afgespeeld. Voor een notebook is zelfs de geluidskwaliteit van de toch kleine Harman Kardon speakers zelfs goed te noemen.

Heen lange films

Niet helemaal onverwacht is de batterij bij dit notebook vrij snel uitgeput, al valt dit met bijna twee uur nog niet tegen. Het grote beeldscherm heeft een mooi beeld, maar door het glanzende oppervlak wel last van hinderlijke reflecties. Voor het videokijken is ook hier de kijkhoek niet optimaal.
Het geheel ziet er met een koperkleurige behuizing mooi uit en deze Satellite maakt ene stevige degelijke indruk.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Prestaties.
  • Beeldscherm.
  • Batterijduur.
  • Groot en zwaar.
Een bijzonder krachtig notebook met uitstekende prestaties: zeer geschikt voor gaming en multimediatoepassingen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags: