abonneren

Satellite L40-15B

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
In de budgetklasse een notebook met een aantrekkelijke uitstraling.

Elegant metaalkleurig grijs met zwart, met een fijn toetsenbord en goed werkende touchpad met scrollfunctie. Het 15,4 inch grote breedbeeldscherm is goed en gelukkig mat, zodat er geen hinderlijke reflecties zijn. Toch is de kijkhoek ook hier beperkt. De geluidskwaliteit van de speakers is goed. Wel laat de ventilator zich regelmatig nadrukkelijk horen.

Toshiba past een modern budget-platform toe met een T2310 Pentium dual core processor en de goedkope versie van de 965 chipset de GL960. Deze geïntegreerde grafische chipset is in staat om 512 MB van het gedeelde hoofdgeheugen te gebruiken en is daarmee optimaal geschikt voor Windows Vista. We zien dit bevestigd in de 3D prestaties die erg goed zijn in zijn klasse. Dat de processor maar op 1,46 GHz loopt, zien we terug in de algemene prestaties waar hij toch maar weinig toegeeft op veel sneller geklokte concurrenten.

De uitrusting van dit notebook, zeker qua communicatie met de buitenwereld, is bij dit notebook op een minimum niveau. Wel is er Windows Vista home Premium en met 2 GB voldoende geheugen. De accucapaciteit van dit notebook is met twee tot drie uur ruim voldoende.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • prestaties
  • geluidskwaliteit
  • geheugenruimte
  • bescheiden uitrusting.
  • ventilatorgeluid
  • zwaar
Dankzij de pluspunten een in deze klasse prima presterend en modern notebook met een goede prijs/prestatieverhouding.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie