abonneren

Pavilion dv9085

De Pavilion dv9085 is een krachtig en supervolledig notebook dat behalve in mogelijkheden ook uitblinkt in gebruiksgemak.

Deze Pavilion is van alle gemakken voorzien en heeft zelfs een numeriek eiland. Wat hardware betreft is deze HP een echte desktopvervanger. Er zitten maar liefst twee harde schijven in van 100 GB, 2 GB ram-geheugen en een GeForce Go 7600 kaart voor zwaardere games. Het mooiste is toch wel de blauw oplichtende touchbediening waarmee de extra mediatoetsen aangestuurd worden. Het volume verhogen of verlagen doet u gemakkelijk door met uw vinger langs de volumestrook te glijden. De Pavilion is niet alleen mooi, maar ook nog eens robuust. Uit de Altec Lansing-speakers komt een wonderschoon geluid en ook het scherm is van prima kwaliteit. Bijna alle aansluitmogelijkheden zijn aanwezig, zelfs hdmi! De enige aansluiting die we missen is bluetooth – jammer. Als dat er op had gezeten, was dit notebook zo goed als perfect geweest.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Mooi
  • Robuust
  • Zware grafische chipset
  • 2x 100 GB
  • Geen Blue Tooth
Met deze Pavilion heeft HP bijna de perfecte desktopvervanger gefabriceerd. De volgende keer moeten ze alleen niet Blue Tooth vergeten.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie