abonneren

N220-JP01NL

Samsung heeft zijn N220 model vernieuwd en omgedoopt tot de N220-JP01NL, ook wel de N220 Plus genaamd. Dit model wijkt af van de oudere N220-JAxxNL- en N220-JBxxNL-modellen en bevat nieuwe functionaliteiten, waaronder Fast Start en AllShare.

We beginnen met Fast Start, want dit is echt een geweldige functie. Fast Start slaat, wanneer u het netbook uitzet met de uitknop, de status van het netbook op in het ramgeheugen en op de harde schijf, net als de Hibernate-functie in Windows. Omdat het ramgeheugen echter ook benut wordt, springt de netbook nagenoeg onmiddellijk aan wanneer u het netbook weer opent of aanzet. De snelheid is vergelijkbaar met een iPad of iPhone die u uit standbymodus haalt.

Verder kunt u met de N220 Plus makkelijk bestanden delen via de diverse AllShare-tools. Met Easy File Share kunt u via een directe draadloze ad-hocverbinding direct bestanden delen tussen twee pc’s. Het programma Easy Content Share maakt de N220 Plus dlma-compatibel waardoor u video en muziek moeiteloos van en naar het netbook kunt streamen. De Easy Resolution Manager-tool verhoogt kunstmatig de beeldschermresolutie van 1024 x 600 naar 1024 x 768. Dit is handig voor programma's die deze resolutie eisen.

Verder bevat dit netbook ook bluetooth en mag de N220 Plus zich koning van de accuduur noemen. Het netbook gaat gemiddeld bijna tien uur mee!

PluspuntenConclusie
  • lange accuduur
  • Fast Start
  • connectiviteit
Met zoveel functionaliteit en de fantastische accuduur is de Samsung N220-JP01NL wat ons betreft één van de beste netbooks die op het moment verkrijgbaar is.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags: