abonneren

Lifebook S6410

Met een saai zakelijke vormgeving, maar wel behoorlijk compleet is dit redelijk draagbare mobiele notebook prima voor de mobiele werker.

Ondanks het beoogde zakelijke gebruik doet Fujitsu-Siemens mee met de mode van glimmende schermen. De beeldkwaliteit van dit 13,3 inch grote scherm is navenant goed en de reflectie blijft binnen de perken maar wel duidelijk aanwezig. Met de resolutie van 1280 x 800 wordt het extra schermoppervlak ten opzichte van de veel gebruikte 12,1 inch schermen benut voor een groter formaat dus betere leesbaarheid, in vergelijking tot meer werkruimte door de hogere resolutie zoals bij de Lenovo Thinkpad X300.

Techniek

Deze Lifebook wordt aangedreven door een Core 2 Duo processor op 2 GHz en levert met 2 GB werkgeheugen en de geïntegreerde Intel graphics heel behoorlijke prestaties.
Opslagruimte bied de behoorlijk snelle 150 GB schijf ook voldoende en ook een dvd-brander ontbreekt niet.

Compleet

Het notebook is verder ook heel compleet met webcam, modem en vingerprintlezer met tpm beveiliging. De communicatie met de buiten laat weinig te wensen over, bedraad zowel als draadloos. Dit notebook beschikt over de nieuwste 3,75 G hsupa voorziening voor snelle internet toegang via het umts-netwerk met ook een hoge uploadsnelheid.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • prestaties
  • groot scherm
  • hsupa 3,75G
  • zwaar
Een heel veelzijdig en compleet uitgerust redelijk draagbaar werkpaard vooronderweg.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags: