abonneren

inNote i1320

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Specificaties
De Gigabyte inNote i1320 is met zijn 13,3-inch scherm redelijk klein. De notebook is dan ook voornamelijk gericht op mobiel gebruik.

Het notebook is uitgerust met een Ultra Low Voltage-processor van Intel en gaat dus ook eerder voor mobiliteit dan brute kracht. Qua prestaties blijft dit notebook dan ook een beetje achter met de andere notebooks in zijn prijsklasse.

Echter compenseert deze Gigabyte dit ruimschoots met zijn degelijkheid en connectiviteitsmogelijkheden. Zo is de inNote i1320 uitgerust met wifi (n), bluetooth en zelfs 3G! Hiervoor hebt u natuurlijk wel een simkaart nodig met een internetabonnement. Elke connectiviteit is zelfstandig aan- en uit te zetten via de FN-functietoetsen. Verder is hij voorzien van vele extra tools die de batterijduur kunnen verlengen. Deze tools komen in onze benchmarktest niet geheel tot hun recht, maar het is bij normaal gebruik wel handig dat dit notebook automatisch elementen uitzet die u niet gebruikt, zoals bijvoorbeeld de webcam, wifi en usb-poorten.

Leverancier Advance Technology ging zich zeker niet te buiten aan software. Naast de diverse configuratietools vinden we de Norton Internet Security Suite, MS Office 2007-trial, Acrobat Reader 9 en een programma genaamd Mobile Partner. Hiermee kunt u gegevens van uw mobiele apparaten, zoals adressen en sms'jes, centraliseren op uw computer.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • uitstekend voor mobiel gebruik
  • veel connectiemogelijkheden
  • niet heel krachtige prestaties
De Gigabyte inNote i1320 zal niet voor iedereen weggelegd zijn, maar wie een uitstekende notebook voor werkzaamheden onderweg zoekt met uitgebreide connectiemogelijkheden, hoeft in principe niet verder te kijken dan deze inNote i1320.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags:

Laatste reactie