abonneren

F3JC-AP096M

Asus weet altijd redelijke prestaties voor een uitstekende prijs te bieden. Zo ook dit type notebook wat qua prestaties en batterijduur ergens in het midden zit.

None

8
Score
80
Score: 80
  • Pluspunten
  • Minpunten

Deze notebook is van alle gemakken voorzien. Zo heeft hij een touchpad disable knop, uitstekende beeld en geluidskwaliteit en is er een muis en een tas meegeleverd. Mediatoetsen zitten verborgen achter andere toetsen en zijn bereikbaar via de FN functietoets. Behalve deze gemakken heeft deze notebook ook vele aansluitmogelijkheden en een 1.3 megapixel webcam bovenin het scherm. Verder is er Microsoft Works meegeleverd en is Norton Internet Security (90 dagen geldig) vooraf geïnstalleerd. MS Works is niet vooraf geïnstalleerd. Als operating system is er gekozen voor Windows Media Center Edition. De notebook zit degelijk in elkaar en werkt prettig.

PluspuntenConclusie
  • Zeer hoog gebruiksgemak
  • Degelijk
De Asus F3JC-AP096M is perfect voor de gemiddelde gebruiker die ook af en toe eens een spelletje wil spelen. Ook voor mensen die net wat meer grafische kracht nodig hebben dan een interne grafische chipset kan leveren is deze notebook interessant.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags:

Laatste Vacatures