abonneren

Easynote MX52

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Specificaties
Packard Bell besteedt veel aandacht aan het geslaagde uiterlijk van dit mooi mat zwarte notebook met ronde hoeken.

Jammer van de vette vingerafdrukken op de mat zwarte kast. Handig voor wie veel cijfert, zijn er aparte numerieke toetsen, in dit geval ook goed geïntegreerd. Het touchpad met scrollfunctie is ok. Er is een webcam met microfoon, zodat er ook gechat kan worden. Het glimmende 15,4 inch breedbeeldscherm is goed, met minder hinderlijke reflecties en een goede kijkhoek. Het de kwaliteit van het geluid van de speakers is ook redelijk en er is weinig ventilatorlawaai.

Packard Bell past in dit notebook een AMD mobiele Sempron 3600+ processor toe. In dit geval in een tamelijk moderne uitvoering, compleet met 64 bit instructies. Deze single core processor op 2 GHz samen met een Ati Readeon Xpress 1200 grafische chip, levert redelijke prestaties. Jammer is dat 1 GB werkgeheugen een beetje aan de krappe kant is met Windows Vista.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • uiterlijk
  • webcam
  • geheugenruimte
  • zwaar
Een budgetnotebook met een fraai ontwerp en ruim voldoende prestaties voor het dagelijkse werk. Met zijn bescheiden prijs heeft het een heel behoorlijke prijs/prestatieverhouding.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags: