abonneren

EasyNote LJ65-CU-014

Sinds eind 2007 opereert Packard Bell onder vlag van Acer. Het merk lijkt onder de vleugels van deze moeder helemaal op te bloeien. Een goed voorbeeld zijn de kandidaten uit deze test, waaruit blijkt dat Packard Bell een geheel eigen weg inslaat en niet de gebaande wegen van de andere merken volgt.

Het 17,3-inch scherm is aan de achterzijde van een chique bruine kleur voorzien. In het ‘deksel’ heeft Packard Bell het logo als een soort sieraad ingebracht. Erg netjes. Aan de binnenzijde treffen we een strakke afwerking aan. Zo lijken de linker- en rechtermuistoets één geheel. Het ontwerp is dus geslaagd.
De LJ65 is een notebook met een 17,3-inch scherm en een resolutie van 1600 x 900. Dat biedt voldoende ruimte voor wie net iets meer vensters open wil hebben of graag met grote Excel-sheets aan de slag gaat.
De uitrusting van dit model is prima: een Intel Pentium dualcore T4200, 3 GB geheugen en een relatief snelle grafische kaart: een ATI HD4570. Deze grafische chip zorgt ervoor dat deze Bell het hoogste scoort in de 3DMark-test. Gecombineerd met een 320GB harde schijf en een prima werktijd op de accu zijn er maar weinig redenen waarom we dit model niet zouden aanraden. Als kroon op het werk levert Packard Bell een licentie van Adobe PhotoShop Elements mee.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Goede werktijd accu
  • Snelle grafische kaart
  • Liever 4GB geheugen
Packard Bell zet een zeer interessant notebook neer met deze LJ65-CU-014. We kunnen eigenlijk niets verzinnen waarom we dit notebook niet zouden aanraden aan de prijsbewuste consument.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags: