abonneren

Dot S2 / R.NL/407

Packard Bell is al sinds enige tijd een onderdeel van Acer en we zien dan ook een beetje gelijkenis met de Acer Aspire One D260. Beide netbooks hebben hetzelfde keyboard en ook qua chassis is er weinig verschil.

Wel heeft de Dot S2 een eigen wifi-knop. Zo'n lekkere gladde touchpad als de Acer D260 heeft hij weer niet. Dit is opvallend, want andere notebooks van Packard Bell hebben deze touchpad juist weer wel.

De prestaties zijn gelijkwaardig aan die van het gros van de andere verkrijgbare netbooks hoewel deze netbook geen bluetooth geïntegreerd heeft. Dat is wel een beetje jammer. De accuduur is met een gemiddelde duur van zeven uur heel netjes.

Packard Bell blijft kampioen in het volstouwen van computers met overbodige software. Zo vinden we twee officepakketten, casual games, de Google Toolbar en zelfs Photoshop Elements 7. We begrijpen dat Packard Bell een deal heeft met Adobe omtrent dit pakket, maar om het overal maar klakkeloos op te zetten - zoals op een netbook die hier eigenlijk niet geschikt voor is - gaat ons wat ver. Irritant is de webcam-toolbar die boven in het scherm verstopt zit en als een popup tevoorschijn komt.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • scherp geprijsd
  • extreme systeemvervuiling
  • geen bluetooth
Als u zich niet stoort aan de meegeleverde software, dan hebt u aan de Packard Bell Dot S2 wel een uitstekende deal.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Notebooks

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie