}
abonneren

Zo installeer je Popcorn Time op iOS

Popcorn Time heeft een eigen app uitgebracht voor iOS. Je hebt geen jailbreak nodig om de app te installeren, maar de illegale film-streamingdienst kan niet zomaar in de App Store verschijnen. Daar hebben de ontwikkelaars achter de notoire app iets op verzonnen. Op deze manier kun je Popcorn Time dus toch installeren op je iPhone of iPad. We laten je hier zien hoe je dat doet.

Een iOS-app van Popcorn Time maken die je buiten de App Store om kunt installeren, was de grootste uitdaging voor de ontwikkelaars. Dat is hen nu gelukt, en het team heeft een eigen tool ontwikkeld met de pragmatische naam 'iOSinstaller'.

Download de tool

De tool is te downloaden vanaf de website van Popcorn Time.

Popcorn Time-app installeren

Het installeren van de app is vrij simpel - je hoeft alleen de stappen in de wizard te doorlopen. Let wel op dat je Popcorn Time alleen kunt installeren als je op een Windows-systeem zit. Binnenkort komt er een tool uit voor Mac OS.

Ook moet je iTunes geïnstalleerd hebben, al gebruik je dat programma tijdens het installeren niet.Uiteraard is het illegaal om Popcorn Time te gebruiken. Gelukkig zit er een ingebouwde VPN in Popcorn Time.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Streaming media

Tags: workshop, Jailbreak, popcorn time ios

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Java Developer - CGI