abonneren

YotaPhone 2 te koop in Nederland voor 699 euro

De YotaPhone 2 is vanaf vandaag te koop in Nederland. Het unieke toestel heeft twee schermen; één gewone, en één met e-inkt zoals in e-readers te vinden is. Het toestel komt voor 699 euro op de markt.
De smartphone van het Russische bedrijf Yota heeft aan de voorkant een flink scherm, met een amoled-display van 5" en een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Draai je de telefoon om, dat zit daar ook een scherm met e-inkt. Dat scherm, dat met 4,7" iets kleiner is, heeft een resolutie van 960 x 540 pixels.

Mirror

Het scherm aan de voorkant kan worden gemirrord naar het e-inkt-scherm. Dat is handig als je bijvoorbeeld een lang artikel wil lezen en je geen vermoeide ogen wil krijgen. Het e-inkt-scherm heeft ook een touchscreen waardoor je gewoon kunt scrollen, en het zitten ook een aantal speciale widgets op.

Aangekondigd

De telefoon werd al begin dit jaar aangekondigd door het bedrijf, maar er werd al gewaarschuwd dat de telefoon pas eind 2014 op de markt zou komen. Zodra we het toestel hier in handen krijgen, laten we je weten of de unieke combinatie van de twee schermen een beetje praktisch werkt!

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: yotaphone, yotaphone 2

Laatste reactie