abonneren

Xs4All gaat over op F-Secure

Xs4All biedt zijn internetabonnees voortaan antivirus- en internet-beschermingssoftware van F-Secure. Met deze overgang komen voortaan ook Mac-gebruikers in aanmerking voor de gratis malwarebescherming.

Xs4All zegt de eerste Nederlandse Internet Provider te zijn die zijn abonnees beschermt tegen malware en andere vormen van hedendaagse cybercriminaliteit. Ook de Mac-gebruikers zijn beschermd tegen virussen en spyware met het gebruik van F-Secure’s Internet Security en Anti-Virus for Mac.

Voorheen bood Xs4All alleen Windows gebruikers gratis antivirusbescherming door het gratis ter beschikking stellen van de antivirussoftware van McAfee. De F-Secure software is gratis beschikbaar voor alle Xs4All klanten en mag op drie computers geinstalleerd worden.

Het pakket van F-Secure kwam samen met BitDefender onlangs als beste uit de test van AV-Comparatives, een onafhankelijke testorganisatie die periodiek verschillende testen uitvoert onder bestaande antiviruspakketten.

Xs4All-directeur Theo de Vries laat weten dat internetbeveiliging een onderwerp is dat XS4ALL bloedserieus neemt. F-Secure levert zijn diensten aan meerdere service providers, goed voor 90% van de internetgebruikers in Nederland.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Security

Tags: