abonneren

Witte Nexus 4 officieel aangekondigd en waarschijnlijk naar benelux

De geruchten kloppen. Er komt een witte Nexus 4 aan van LG en het lijkt waarschijnlijk dat deze ook vrij snel in de Benelux verkrijgbaar zal zijn.
Na alle geruchten is nu officieel aangekondigd dat de Nexus 4 ook in het wit te verkrijgen zal zijn. Geroezemoes over een witte Nexus 4, mogelijk tegelijk gelanceerd met Android 4.3, lezen we al sinds januari. In mei verschenen de eerste foto's al op het web en vandaag is hij dan officieel aangekondigd, de witte Nexus 4. Op Android 4.3 zullen we helaas nog wel even moeten wachten. Ook heeft de Nexus 4 dezelfde specificaties als de normale Nexus 4. Een tijd terug deden er nog geruchten de ronde over een LTE-versie van de Nexus 4 met meer geheugen. 

De Nexus 4 heeft wat betreft Nederland een roerige tijd achter de rug. Vorig jaar november kregen we te horen dat de Nexus 4 niet naar Nederland en België zou komen, wat zeer teleurstellend nieuws was voor alle Nexus-fans. Het toestel kon alleen via allerlei omwegen besteld worden in bijvoorbeeld Duitsland. Sinds april is de Nexus 4 alsnog te koop in Nederland, maar wel voor een forse prijs. 

Witte uitvoering LG Nexus 4.

Beschikbaarheid

Aangezien wij een direct lijntje hebben met Zuid-Korea hebben we direct nagevraagd of de witte versie van de Nexus 4 ook naar de Benelux zal komen. LG Nederland vertelt ons dat het bedrijf nog in bespreking is met partners, maar dat men verwacht wel dat ook de witte versie in de Nederlandse en Belgische winkels te koop zal zijn. Of met deze 'partners' bedoeld wordt dat de witte Nexus 4 net als de zwarte uitvoering alleen via de Mediamarkt en Coolblue verkocht zal worden, of ook direct via providers, is niet bekend. 

Een datum en een prijs zijn nog niet bekend, maar vermoedelijk zal de prijs vergelijkbaar zijn met die van de zwarte uitvoering hier: 469 euro. 

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Android 4.3, Nexus 4