abonneren

Witte Asus Padfone 2 onthuld

Een maand geleden heeft Asus de Padfone 2 aangekondigd. De hardwarefabrikant meldde toen dat deze smartphone/tablet-combinatie in zwart en wit verkrijgbaar zou zijn. De productfoto's van het witte model zijn nu verschenen op een Chinese website.

Met de aankondiging van de Padfone 2 werden de foto's van het zwarte model vrijgegeven. Beelden van het witte model waren toen nog niet beschikbaar. Op de Chinese website VR-Zone zijn nu enkele productfoto's van het witte model geplaatst.

 

Asus Padfone 2 wit

 

 

Asus Padfone 2 wit

 

De Asus Padfone 2 is een gecombineerde Android smartphone en tablet. De smartphone kan apart worden gebruikt of worden getransformeerd tot een tablet door deze in een  tabletdock te plaatsen. De tabletdock heeft een 10,1 inch touchscreen met een resolutie van 1280 x 800 pixels, een 1 megapixelcamera aan de voorkant, ingebouwde antennes en een 5.000 mAh accu.

De rest van de benodigde hardware zit in de smartphone. Deze is uitgerust met een 1,5 gigahertz quadcore Qualcomm Snapdragon S4 Pro processor, 2 gigabyte werkgeheugen en een 13 megapixelcamera. Het gewicht van de smartphone is 135 gram, de tablet inclusief smartphone 649 gram.

In Europa verschijnt de Padfone 2 aan het eind van dit jaar, maar het is niet bekend wanneer de smartphone/tabletcombinatie in Nederland verkrijgbaar is. Het apparaat is niet goedkoop. Voor het model met 32 gigabyte opslagruimte moet 799 euro worden neergelegd. De prijs voor het model met 64 gigabyte opslag bedraagt 899 euro.

Bron: Unwired View

Geschreven door: Ruud de op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: smartphones, tablets, Padfone 2

Laatste reactie