Windows Phone 7 klaar voor productie

© CIDimport

Windows Phone 7 klaar voor productie

Geplaatst: 2 september 2010 - 06:09

Aangepast: 17 november 2022 - 08:53

Redactie ID.nl

Microsoft heeft vol trots aangegeven dat Windows Phone 7 de RTM-status (Release To Manufacturing) heeft bereikt. Dat houdt in dat er niets meer aan de code wordt veranderd van het mobiele besturingssysteem.Sinds de allereerste technical preview in juli heeft Microsoft een aantal nieuwe zaken aan het mobiele besturingssysteem toegevoegd, zoals het intelligent filteren van Facebook-contacten en de mogelijkheid Facebook-berichten vanuit elk punt in de gebruikersinterface te kunnen 'like'-en. Volgens Microsoft is Windows Phone 7 enorm grondig getest; de softwaregigant praat over bijna tienduizend smartphones die dagelijks gebruikt werden om bugs op te sporen. Het is duidelijk dat Microsoft een drama als de KIN-introductie koste wat het kost wil voorkomen.De eerste Windows Phone 7-smartphones worden in oktober verwacht.

Microsoft heeft vol trots aangegeven dat Windows Phone 7 de RTM-status (Release To Manufacturing) heeft bereikt. Dat houdt in dat er niets meer aan de code wordt veranderd van het mobiele besturingssysteem.

Sinds de allereerste technical preview in juli heeft Microsoft een aantal nieuwe zaken aan het mobiele besturingssysteem toegevoegd, zoals het intelligent filteren van Facebook-contacten en de mogelijkheid Facebook-berichten vanuit elk punt in de gebruikersinterface te kunnen 'like'-en. Volgens Microsoft is Windows Phone 7 enorm grondig getest; de softwaregigant praat over bijna tienduizend smartphones die dagelijks gebruikt werden om bugs op te sporen. Het is duidelijk dat Microsoft een drama als de KIN-introductie koste wat het kost wil voorkomen.

De eerste Windows Phone 7-smartphones worden in oktober verwacht.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten