abonneren

Windows Live Sync wordt Windows Live Mesh

De twee losse synchronisatietools van Microsoft, Windows Live Sync en Windows Live Mesh, worden samengesmolten tot één applicatie. Deze zou aanvankelijk Windows Live Sync heten, maar krijgt nu alsnog de naam Window Live Mesh.Op dit moment bevindt de nieuwe tool zich in het bètastadium en draagt het de naam Windows Live Sync.
Deze tool bevat dus tevens de functionaliteit van wat voorheen Windows Live Mesh heet. Wanneer het bètastadium voorbij is, wordt de naam alsnog veranderd naar Windows Live Mesh. De reden hiervoor is niet geheel duidelijk, maar vermoedelijk wil Microsoft benadrukken dat de tool meer doet dan alleen bestanden synchroniseren.

Windows Live Mesh wordt een onderdeel van Windows Live Essentials 2011. De tool kan straks ook verborgen bestanden synchroniseren, bestanden aanmerken die niet op twee apparaten aanwezig zijn, de online opslagruimte wordt uitgebreid (van 2 GB naar 5 GB) en de applicatie is sneller en verbruikt minder geheugen.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Software

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord