Windows Live krijgt integratie met Facebook en Flickr

© CIDimport

Windows Live krijgt integratie met Facebook en Flickr

Geplaatst: 19 augustus 2010 - 10:08

Aangepast: 17 november 2022 - 08:53

Redactie ID.nl

Microsoft stelt zich steeds meer open voor 'vreemde' diensten. Een nieuwe bèta van Windows Live Essentials 2011, die inmiddels te downloaden is bij Microsoft, werkt nauw samen met diensten van concurrerende bedrijven.In de nieuwe bètaversie van Windows Live Essentials 2011 heeft Microsoft een aantal opzienbarende aanpassingen gemaakt. Zo kan Windows Live Messenger nu overweg met Facebook Chat en is het mogelijk videoclips in Movie Maker te publiceren naar Flickr. Ook doet Microsoft nu meer met geotagging; foto's die in Photo Gallery worden opgeslagen, kunnen worden gekoppeld aan Bing Maps. De bèta is uiteraard gratis en hier te downloaden.

Microsoft stelt zich steeds meer open voor 'vreemde' diensten. Een nieuwe bèta van Windows Live Essentials 2011, die inmiddels te downloaden is bij Microsoft, werkt nauw samen met diensten van concurrerende bedrijven.

In de nieuwe bètaversie van Windows Live Essentials 2011 heeft Microsoft een aantal opzienbarende aanpassingen gemaakt. Zo kan Windows Live Messenger nu overweg met Facebook Chat en is het mogelijk videoclips in Movie Maker te publiceren naar Flickr. Ook doet Microsoft nu meer met geotagging; foto's die in Photo Gallery worden opgeslagen, kunnen worden gekoppeld aan Bing Maps. De bèta is uiteraard gratis en hier te downloaden.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten