Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Windows Live Essentials 2011 beschikbaar

Windows Live Essentials voor Windows 7 en Windows Vista is nu als download beschikbaar. Live Essentials voorziet volgens Microsoft in de dagelijkse behoefte van de pc-gebruiker. Dell is de eerste pc-bouwer die Windows Live Essentials 2011 standaard met Windows 7 installeert op nieuwe computers. Andere pc-bouwers zullen volgen.Live Essentials 2011 komt in 48 talen beschikbaar.
De softwareverzameling vormt een uitbreiding voor het besturingsysteem en bevatten programma's als Messenger, Photo Gallery, Movie Maker en Mail. Verder is er Writer voor het schrijven van weblogs en Family Safety voor het ouderlijk toezicht op het surfen van kinderen.

Ook de Bing Bar voor snelle toegang tot Microsofts zoekmachine, Outlook Connector voor het lezen van Hotmail met Outlook en Microsoft Silverlight voor het bekijken van streaming video vallen onder de Live Essentials paraplu.

Windows Live Essentials 2011 was tot nu toe in een bètaversie beschikbaar. Microsoft claimt dat 95 procent van alle door gebruikers gemelde problemen zijn opgelost. Windows Live Essentials is gemaakt voor gebruik met Windows 7 en sluit daarop het beste aan. Wel is het ook geschikt voor gebruik met Windows Vista. Windows XP-gebruikers zullen de vorige versie van Live Essentials moeten blijven gebruiken.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Software

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie