abonneren

Windows 7 viert eerste verjaardag

Het is vandaag precies een jaar geleden dat Windows 7 werd gelanceerd. Inmiddels gebruiken ongeveer drie miljoen Nederlanders het nieuwe Windows.Het marktaandeel van Windows 7 in Nederlandis gegroeid tot ruim 25%. Als deze groei in hetzelfde tempo doorzet, zal over een jaar de helft van de Nederlanders met Windows 7 werken, voorspelt Microsoft.
In tegenstelling tot Windows Vista zijn gebruikers van Windows 7 over het algemeen goed te spreken over deze versie van het besturingssysteem: 94% van de gebruikers is tevreden.

Ter gelegenheid van de eerste verjaardag van Windows 7 biedt Microsoft nu - zolang de voorraad strekt - een Nederlandstalige versie aan van het Family Pack. Dit pakket kost € 149,99 en biedt drie Windows 7 Home Premium Upgrade licenties voor pc's met Windows Vista of met Windows XP. Ter gelegenheid van de lancering van Windows 7 een jaar geleden was in Nederland alleen een Engelstalige versie van het Family Pack verkrijgbaar dat snel was uitverkocht.

Microsoft is inmiddels hard bezig aan Service Pack 1 voor Windows 7. Dit service pack bevindt zich nog in de testfase en zal naar verwachting in de eerste helft van volgend jaar beschikbaar komen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Software

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord