abonneren

Windows 7 SP1 vandaag beschikbaar

Vanaf vandaag is Service Pack 1 voor Windows 7 beschibaar voor download.

In dit Service Pack worden onder andere de al uitgebrachte updates die beschikbaar zijn via Windows Update in één pakket verzameld. Daarnaast zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd vooral van belang voor gebruik van Windows 7 in de zakelijke markt in zogenaamde virtuele omgevingen.

Wie al een bètaversie van Service Pack 1 geïnstalleerd heeft, moet wel even opletten. Het is namelijk niet mogelijk om de definitieve versie van SP1 te installeren zonder eerst de bèta of release candidate versie te verwijderen.

Voordat je het SP installeert, doet je er goed aan een volledige backup te draaien, eventueel meer schijfruimte te creëren door het opruimen van oude bestanden en – als u SP1 op een laptop installeert – ervoor te zorgen dat de stekker in het stopcontact zit. Het zou namelijk jammer zijn als je tijdens de installatie ineens met een lege accu zit. De backup is extra belangrijk om een weg terug te hebben als er tijdens de installatie van het service pack iets misgaat. Het is namelijk niet mogelijk de installatie van het service pack vanuit herstelpunten ongedaan te maken.   Download het SP hier!

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Software

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie