abonneren

Windows 7 moet het winnen van Android op Tablets

Volgens Microsoft zal Windows 7 het winnen van Android als besturingysteem op tablet-pc's. Op de technologiebeurs Computex in Taiwan voeren smartphones en tablets de boventoon. Geen wonder dat Microsoft veel aandacht trekt met de voorspelling, dat net als voorheen bij de Netbooks, een op Linux gebaseerd besturingssysteem voor tablets geen blijvertje zal zijn.

Microsoft viceprecident Steve Guggenheimer verkondigt op de Computex de nogal arrogante veronderstelling, dat Google de competitie met Microsoft zal verliezen en dat Windows 7 op slate tablets zal overwinnen. Voor het gemak gaat hij daar helemaal voorbij aan het succes van de Apple iPad, die nu al alle alternatieven in de schaduw laat staan. Tot nu toe hebben we in elk geval nog geen enkel op Windows 7 gebaseerde tablet-pc gezien die voldoende prestaties levert.

Volgens Guggenheimer is Android maar een experiment en zullen de fabrikanten net als bij de Netbooks, die in het begin, om kosten te sparen, ook bijna allemaal met Linux waren uitgerust, uiteindelijk overstappen op het betrouwbare Windows 7.

Via: AndroidPlanet

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Software

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord