Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Wapenstilstand Apple en Samsung nadert

Apple en Samsung belagen elkaar al maanden over en weer met rechtzaken over allerlei patenten. Het ziet er naar uit dat niet alleen de wereld, maar ook Apple en Samsung zelf deze strijd beu aan het worden zijn. Ze besluiten dan ook tot een schikking te komen.

De twee grootheden hebben in Amerika besloten om voor de rechter tot een schikking te komen. Dit heet een Magistrate Judge Settlement Conference (MJSC). De 'chief executive officer and general counsel' van Apple en Samsung zullen deelnemen aan deze MJSC. De MJSC heeft een deadline van 90 dagen.

Beide partijen zijn er bij gebaat om tot een schikking te komen aangezien Samsung bijna alle system-on-chip fabrikaten levert aan Apple voor de iPhone en iPad. Beide partijen zij dus ook zakelijk gezien afhankelijk van elkaar.

Hoewel deze mogelijke schikking alleen in Amerika gaat plaatsvinden, kan dit wel een heel groot effect hebben op alle andere rechtzaken die tussen Apple en Samsung spelen.

Of ze er uit gaan komen valt nog te bezien, maar er is eindelijk hoop op een wapenstilstand tussen deze 2 giganten.

Afbeelding: TechnoBuffalo

Bron: DailyTech

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Organisatie

Tags: tablets, smartphones

Nieuws headlines

donderdag 30 november

donderdag 09 november

Laatste reactie