Wacom Bamboo Pocket Stylus

Voor wie bij het bedienen van smartphone of tablet vaak last heeft van dikke vingers introduceert Wacom de Bamboo Stylus Pocket. Een uitschuifbare stylus voor nauwkeurig gebruiken van een touchscherm.

Deze pen met een rubberen dopje is ideaal voor het doorbladeren van e-mails, het maken van handgeschreven notities of schetsen. 
De nieuwe Bamboo Pocket Stylus is uitschuifbaar en compact waardoor hij eenvoudig in je zak past. Hij is slechts 9,3 cm lang en uitschuifbaar tot een grootte van een normale pen. De pen met een fraai zilveren design heeft een dopje met een koptelefoonplug waarmee je de pen aan je smartphone of tablet kunt bevestigen zodat je hem zo niet zo snel kwijtraakt.

Afhankelijk van je persoonlijke behoefte kun je kiezen tussen een harde of een zachte punt. De zachte punt bedoeld als je minder druk wilt uitoefenen. De harde punt is meer geschikt voor het schrijven op het touchscherm. Voor het gebruik met de pen heeft Wacom ook een digitaal notitieblok voor de iPad in de vorm van de Bamboo Paper App.

De Wacom Bamboo Pocket Stylus kost € 35, inclusief de Bamboo Paper App voor de iPad.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: wacom, bamboo