Nieuwe Windows-update voor Zweedse Outlook

© PXimport

Nieuwe Windows-update voor Zweedse Outlook

Geplaatst: 20 september 2017 - 11:36

Aangepast: 16 november 2022 - 10:36

Niels van der Galiën

Vorige week stuurde Microsoft een update voor Outlook de wereld in waardoor voor veel gebruikers Outlook 2007 Zweeds is. Voor sommigen zal dit een mooie manier zijn om hun kennis van deze Scandinavische taal even bij te spijkeren. Voor de meesten zal het echter gewoon heel vervelend zijn. Microsoft heeft het probleem inmiddels opgelost. Wij leggen je uit hoe je de update terugdraait.

Microsoft heeft de update inmiddels vervangen door een update die niet knoeit met de taalinstellingen van Outlook. Het gaat om update KB4011110 die je installeert vanuit het updatemenu van Windows. Je komt hier door vanuit Start te zoeken op Naar updates zoeken, vervolgens druk je op de knop Naar updates zoeken en installeer je de gevonden updates.

Verwijderen van de update

Open allereerst de lijst met geïnstalleerde updates. Je vindt deze door vanuit het Start-menu te zoeken op de term updates. In Windows 7 heet de optie die je zoekt Geïnstalleerde updates weergeven. In Windows 10 heet het Geschiedenis van updates weergeven en moet je in het venster dat geopend wordt nog even klikken op Installatie van updates ongedaan maken.

Als het goed is heb je nu een lijst met de geïnstalleerde updates voor je neus. Zoek en selecteer de update met het nummer KB4011086 en druk op de knop Verwijderen die je bovenaan de lijst met updates vindt. Controleer ook even of de update niet toevallig twee keer in de lijst staat. Als dat het geval is, verwijder je de update twee maal.

Als het goed is kun je Outlook 2007 nu weer gewoon lekker in het Nederlands gebruiken. Mogelijk moet je Outlook (of je computer) wel nog even opnieuw opstarten.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000