abonneren

Voor 2013 overstappen op Windows 7

Marktonderzoeker Gartner adviseert bedrijven voor 2013 over te stappen op Windows 7. Nog dit jaar moet een begin worden gemaakt het plannen van het uitfaseren van Windows XP en zou moeten worden begonnen met het testen van Windows 7. Uit door Gartner uitgevoerde onderzoeken blijkt dat heel veel bedrijven Windows Vista overslaan.
Daar Windows XP verouderd is en Windows 8 nog niet in zicht is, moeten organisaties hun migratie naar Windows 7 plannen.

Belangrijk onderdeel van deze planning is de strategie. Alles tegelijk, of Windows 7 geleidelijk op nieuwe pc's invoeren, of van beide wat. Ook is de vraag of er voor de overgang naar Windows 7 nieuwe hardware nodig is.

Belangrijk in dit verhaal is volgens Gartner dat Microsoft april 2014 stop met de ondersteuning van Windows XP. Het is echter verstandiger om voor het einde van 2012 al van Windows XP afscheid te nemen. Tot die tijd zullen er steeds meer softwarebouwers zijn die geen Windows XP meer ondersteunen voor hun producten.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Software

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord