'Volgende Surface is een all-in-one pc, lanceert in 2017'

De eerstvolgende nieuwe Surface is misschien helemaal geen laptop of hybride, maar juist een meer traditionele computer inclusief scherm. Microsoft zou namelijk werken aan een all-in-one pc met de Surface-naam.

Deze all-in-one zou een alternatief zijn op de opvolger van de Surface Book, die daardoor ook later uit zou komen dan eerder verwacht. Microsoft zou de tweede Surface Book gepland hebben voor de tweede helft van 2016, dat zou nu de eerste helft van 2017 zijn. Mede omdat er dan Kaby Lake-processoren van Intel in kunnen, de opvolger van de Skylake-cpu's. 

Geruchten

Bron van het gerucht is de site Digitimes, die wat dat betreft in het verleden niet bijzonder betrouwbaar is gebleken. Toch schrijft ook The Verge op basis van insiders dat 'Microsoft aan het experimenteren is met verschillende traditionele pc-vormen, die onder de Surface-merknaam kunnen vallen'. 

Hoe het ook zij, Microsoft heeft er in elk geval al ruimte voor ingericht aan de erewand in een van zijn kantoren in Redmond, blijkt uit onderstaande tweet. En dat lijken toch echt op laptops. Hm, wat denken (of hopen) jullie?

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Windows 10

Tags: surface