Volg online trainingen met nieuwe Tech Academy

Wil je meer uit je computer, smartphone, software of thuisnetwerk halen, maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen? PCM lanceert samen met de tech-merken van Reshift de nieuwe online cursusomgeving Tech Academy.

Tech Academy opent nieuwe deuren voor iedereen die op een intuïtieve manier trainingen wil volgen om zijn of haar kennis op het gebied van tech bij te spijkeren. In de online omgeving van Tech Academy komen diverse uitgebreide en diepgaande cursussen beschikbaar over uiteenlopende tech-gerelateerde onderwerpen. We trappen de Tech Academy af met een uitgebreide cursus Word, Excel en PowerPoint, vergezeld van een 180 pagina's tellend cursusboek. De nieuwe cursus is geschikt voor iedereen die met Microsoft Office 2016, 2019 of Office 365 werkt.

Inhoud

Iedere cursus op Tech Academy bestaat uit een aantal vaste elementen, zoals online trainingsvideo's, stap voor stap uitleg en extra vragen om je kennis te toetsen. Heb je een cursus succesvol volbracht? Dan ontvang je van ons een digitaal certificaat. Wil je nog iets terugzoeken of een bepaald hoofdstuk uit de cursus opnieuw doornemen? Geen probleem: wanneer je je hebt geregistreerd en de cursus in je bezit hebt, heb je altijd en onbeperkt toegang tot het cursusmateriaal, ongeacht waar je je bevindt.

Aanbod

De komende weken wordt het aanbod op Tech Academy verder uitgebreid en krijg je als geregistreerde gebruiker de mogelijkheid om meerdere cursuspakketten samen te stellen, extra lesmateriaal te ontvangen in de vorm van een cursusboek of kun je kiezen voor juist alleen een online training.

Je kunt nu alvast kennismaken met onze eerste complete cursus (boek en online training) Werken met Word, Excel en PowerPoint voor € 39,95. Wees er snel bij, want de aanbieding loopt af op vrijdag 30 augustus om 23:59.

Geschreven door: Mark Gamble op

Category: Nieuws, Overig

Tags: word, excel, powerpoint, cursus, training