abonneren

Videokijken met Pathé Thuis

Pathé presenteert vandaag de Video on Demand-dienst Pathé Thuis. Hiermee kun je thuis films kijken, die ongeveer vier maanden na de bioscoop-release beschikbaar komen.

Een groot deel van de films is ook in HD te bekijken. De huurprijs bedraagt vijf tot zes euro per film.

De dienst is eerder dit jaar aangekondigd. Nu is de 'video on demand'-dienst beschikbaar. Momenteel zijn er al 85 films beschikbaar. Daar komen wekelijks zo’n 35 titels bij. Pathé wil van hun dienst de grootste filmdatabase maken en hoopt binnen twee tot drie jaar maar liefst drie miljoen downloads te genereren.

Pathé biedt keuze uit alle mogelijke genres, zoals actie, drama, romantiek, arthouse en kinderfilms. Variërend van de laatste blockbusters uit de bioscoop, tot filmklassiekers en films die niet eerder op het witte doek te zien waren. Je kunt een gehuurde film gedurende 48 uur bekijken. Pathé Thuis is beschikbaar via www.pathe-thuis.nl. Ook kun je van de dienst gebruik maken via een app voor Samsung Smart TV's. Die is te downloaden in de Samsung Smart TV App Store. De app geeft ook op basis van je kijkgedrag advies over films die je wellicht ook aanspreken.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Streaming media

Tags: Pathe