abonneren

Verbeterde Samsung Galaxy S4 op komst

De Samsung Galaxy S4 is pas een aantal maanden te koop in de Nederlandse en Belgische winkels, maar er is al een nieuwe, verbeterde versie op komst, heeft Samsung zojuist laten weten.
 

De Samsung Galaxy S4 is één van de toptoestellen van dit moment en gooit hoge ogen als het om verkoopaantallen gaat. J.K Shin van Samsung laat weten dat er een nieuwe versie van de Samsung Galaxy S4 uit zal komen met een snellere chipset, de eerder dit jaar aangekondigde Snapdragon 800 en nog sneller 4G-internet, LTE-advanced. 

LTE-advanced

LTE-advanced is een nog snellere variant van 4G-internet en haalt in theorie snelheden tot 300Mbit/s download en 50Mbit/s upload. Dit netwerk is niet beschikbaar in Nederland en België en de verwachting is ook niet dat dit op korte termijn het geval zal zijn. De meegeleverde chipset, de Snapdragon 800, zou de eerste zijn die ondersteuning biedt voor dit supersnelle mobiele netwerk.

Beschikbaarheid

Wanneer deze nieuwe variant exact beschikbaar is, is niet bekend, maar wel laat Shin weten dat de Samsung Galaxy S4 met Snapdragon 800-chipset nog deze maand te koop zal zijn in Korea. Of dit toestel ook naar Nederland en België zal komen is niet bekend, maar het ontbreken van het snelle LTE-advanced-netwerk zou een reden kunnen zijn om dit niet te doen. 

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Galaxy S4

Laatste reactie