V10 van LG vanaf volgende maand in Nederland

De V10 van LG is vanaf volgende maand ook in Nederland verkrijgbaar. Het toestel met het extra schermpje boven het reguliere display is hier vanaf 1 januari te koop.

De specificaties liegen er niet om en steken de G4 op sommige gebieden de loef af. De processor is dezelfde Snapdragon 808-variant, maar met 4 GB werkgeheugen heeft de V10 1 GB meer RAM aan boord.

Het scherm betreft een 5,7-inch QHD IPS Quantum display, de resolutie daarvan is 1440 x 2560 pixels. Daar rechtsboven zit nog een kleine strook met een resolutie van 160 x 1040 pixels, waarop extra informatie te zien is.

Extra scherm

Dit kleine schermpje is het meest opvallende aan de V10 ten opzichte van andere smartphones. Je kunt er bijvoorbeeld snelkoppelingen op plaatsen of notificaties op binnen krijgen. Tevens kan het schermpje aan blijven staan terwijl het grote display uit staat.

Aan de voorzijde zitten niet één, maar twee 5 megapixel camera's voor selfies met een grotere kijkhoek. De camera aan de achterzijde is een 16 megapixel-variant, dezelfde sensor als in de G4. 

Prijs

De V10 komt alleen uit als 64 GB-versie. De opslagruimte is uit te breiden tot 2TB. De prijs komt uit op 699 euro, wat te verwachten valt van een toestel met dergelijke specs.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: lg, v10