abonneren

Update voor OxygenOS lost notificatie-bug OnePlus 3 op

OnePlus rolt een belangrijke update uit voor OxygenOS, die een hardnekkige notificatie-bug op moet lossen voor de OnePlus 3. OxygenOS 3.2.2 wordt inmiddels over-the-air aangeboden.

Veel OnePlus 3-gebruikers merkten dat ze geen pushmeldingen binnen kregen zodra hun toestel automatisch in de Doze-modus ging. Pas wanneer ze hun smartphone handmatig inschakelden, stroomden de notificaties weer binnen. Het leidde tot een 92 pagina's tellende thread op het OnePlus-forum.

Een tussenoplossing was er al dankzij Android Debug Bridge. Door de OnePlus 3 aan de pc te koppelen en via ADB een specifieke commandline in te voeren, werd de Doze-modus uitgeschakeld en kwamen meldingen wel weer gewoon op tijd aan. Dit riedeltje moest wel herhaald worden zodra de telefoon opnieuw werd opgestart.

Vingerafdruk

Overigens is er meer nieuw in versie 3.2.2. Zo wordt o.a. de soms wat overgevoelige vingerafdrukscanner niet meer geactiveerd wanneer de telefoon in je broekzak zit. Een toggle voor NFC is opgenomen in het quick settings-menu, er is minder ruis in videoopnames en er is een update uitgebracht voor de 4K-videocodec.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Oneplus 3, oxygenos

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord