UPC introduceert Horizon TV-mediabox

UPC Introduceert een nieuwe manier van tv-kijken: Horizon. Zo heeft de Horizon Mediabox HD maar liefst 6 TV-tuners zodat je vier programma’s tegelijk kunt opnemen.

Ook kun je op verschillende apparaten, waaronder tablets en smartphones, tegelijkertijd naar verschillende programma’s kijken. Sterker nog; je kunt alle media opgenomen of niet via het netwerk op alle beschikbare apparaten afspelen. In totaal kun je tot 100 uur tv-programma’s opnemen. Via UPC on Demand zijn meer dan 3500 series en 2000 films beschikbaar.

De Horizon Mediabox kan vanaf een iPad bediend worden en heeft ook fancy features als een elektronische programma gids en picture-picture voor het bekijken van het ene programma en het volgen van een ander.

De Horizon Mediabox HD met ingebouwde DVR is beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten. Een standaard pakket met 50 TV-zenders, 10 HD-zenders, 60 Mbit internet , bellen, kabel-tv en –radio kost € 54,95. Voor snelle beslissers is er een aantrekkelijke korting gedurende de eerste 6 maanden. De Horizon Mediabox HD wordt gemaakt door Samsung en bevat een Intel Atom Media-processor.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Streaming media

Tags: mediabox, upc