}
abonneren

UEFA Euro 2012 game is uitbreiding

Electronic Arts verzorgt altijd de officiële EK en WK games. Ook nu is dat weer het geval. EA heeft bekend gemaakt dat zij de officiële game van het EK - dat op 8 juni in Polen en Oekraïne van start gaat - gaat uitbrengen. Bijzonder is alleen wel dat deze officiële game niet een op zichzelfstaande game is, maar een digitale uitbreiding.

EA Sports brengt UEFA Euro 2012 als betaald digitaal uitbreidingspakket uit voor FIFA 12 op de Playstation 3, Xbox 360 en PC. De uitbreiding is vanaf 24 april 2012 beschikbaar.

In UEFA Euro 2012 kun je kiezen uit alle nationale teams van de 53 UEFA-landen en spelen in de 8 officiële stadions. Ook zijn er uitgebreide online mogelijkheden voor online toernooien. Ook kun je de kwalificatie van UEFA Euro 2012 nog een keer beleven met uitdagingen die zijn gebaseerd op de echte wedstrijden en je kunt belangrijke momenten van het toernooi naspelen via een live service die de game regelmatig voorziet van updates.

Ook is er een compleet nieuw speltype genaamd Zegetocht. Deze is exclusief ontworpen voor UEFA Euro 2012. In dit speltype kun je zelf een team samenstellen en het opnemen tegen andere Europese landen. Je kunt spelers kiezen uit de landen die je verslaat. Hoe sterker het land, hoe beter de spelers zijn die je kunt kiezen.

Voor meer informatie over EA's UEFA Euro 2012 game kun je hier terecht.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Games

Tags: games, EA, Ek, Uefa Euro 2012

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Java Developer - CGI