abonneren

TweetDeck krijgt broodnodige update

In mei 2011 werd de ontwikkelaar van Twitter-client TweetDeck door Twitter overgenomen. Twitter heeft sindsdien echter grote moeite gehad om de software goed verder te ontwikkelen. Versie 1.3 is gisteren uitgekomen in de hoop om meer oude gebruikers terug te winnen.

De eerste TweetDeck-aanpassingen die Twitter in december deed werden niet goed ontvangen. De vernieuwde software had juist minder opties en de grootste nieuwigheid was de extra nadruk op Twitters eigen mediaopslagdiensten. Veel gebruikers zijn blijven hangen bij de laatste versie van TweetDeck van vóór de Twitter-overname. Met een nieuwe versie van de client probeert Twitter de functionaliteit weer op het oude niveau te krijgen.

Versie 1.3 kan weer met lijsten overweg. Twitter-gebruikers kun je vanuit de applicatie zelf toevoegen aan lijsten. De nieuwe Mentions-kolom laat niet alleen zien wie je noemt, maar ook wanneer je wordt geretweet of aan een lijst toegevoegd, net als in de webclient. Daarnaast is de Quote-functie uitgebreid. Je kunt nu weer retweeten op de oude manier, door een tweet te quoten en eventueel te bewerken. Voor Windows, Chrome en de webversie wordt TweetDeck automatisch bijgewerkt naar de nieuwe versie. Mac-gebruikers kunnen de update downloaden vanuit de Mac App Store.

Bron: Mashable

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Nieuws, Sociale netwerken

Tags: Tweetdeck

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord