}
abonneren

Torrents downloaden met Telegram dankzij Torzzan

WhatsApp-concurrent Telegram laat gebruikers bots installeren voor allerlei taken, zoals vertalen, weerberichten opvragen of het vinden van animated gifs. Ook torrents downloaden behoort nu tot de mogelijkheden dankzij Torzzan.

Torzzan is een chatbot die zelf kan zoeken naar torrents op basis van steekwoorden, zoals bijvoorbeeld de titel van een film. Daarnaast kun je ook zelf magnetlinks invoeren.

Eenmaal gedownload kunnen videobestanden in Telegram zelf worden afgespeeld of gestreamd. Torrents worden binnengehaald via een externe server, waarmee de privacy van downloaders wordt gewaarborgd. Er worden ook geen logs bijgehouden.

Gratis met restricties

Torrzan is gratis te gebruiken, maar de mogelijkheden zijn beperkt. Drie torrents kunnen gedownload worden zonder restricties. Daarna kun je nog maar één torrent per keer downloaden, die niet groter mag zijn dan 1 GB en waarbij de snelheid tot 50 KB/s wordt beperkt.

Om weer ongelimiteerd te kunnen downloaden, moet een maandelijks abonnement worden afgesloten van een tientje per maand.

Bron: Torzzan

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Sociale netwerken

Tags: Telegram, Torrent, torzzan

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Java Developer - CGI