abonneren

µTorrent komt terug op advertentieplan

De vorige week aangekondigde advertenties in µTorrent werden negatief ontvangen. Het bedrijf komt daarom terug op zijn beslissing en maakt de Featured Torrents opt-out.

De kleine BitTorrent-client µTorrent is erg populair vanwege de kleine omvang en goede prestaties. De software was echter al langer eigendom van het commerciële BitTorrent Inc., dat onlangs een plan aankondigde om µTorrent te voorzien van advertenties. De client zou bovenin het scherm een Featured Torrent krijgen, gesponsorde content die niet uit te schakelen is.

De reacties op het plan waren zo negatief dat BitTorrent Inc. een nieuwe blogpost online heeft gezet waarin het deels terugkomt op zijn plan. De Featured Torrents zullen nog wel verschijnen in een nieuwe versie van de client (die ergens in de komende weken uitkomt), maar worden voorzien van een opt-outmechanisme. Als de advertenties niet bevallen, kun je ze geheel uitschakelen.

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Nieuws, Tools

Tags: Bittorrent, Utorrent, µtorrent 

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord