abonneren

Tijdelijk geen nieuwe Windows Phone-apps

Microsoft laat op dit moment geen nieuwe apps toe in de Windows Phone Marketplace. Een certificaatprobleem zorgt namelijk voor moeilijkheden bij het installeren van nieuwe apps.

In voorbereiding op Windows Phone 8 is Microsoft bezig met het opzetten van een nieuwe backend voor ontwikkelaars. De invoering van dit Windows Phone Dev Center zorgt echter voor onverwachte problemen. Microsoft heeft last van een ongespecificeerd probleem met zijn digitale certificaten. Gebruikers die apps willen downloaden vanuit de Marketplace kunnen daarom sinds begin augustus last hebben van fouten en weigeringen om de app te installeren.

Het zou alleen gaan om Windows Phone 7.5-gebruikers die hun telefoon zelf een keer hebben bijgewerkt vanaf een oudere versie, en alleen om nieuwe apps. In de praktijk blijkt dat bijvoorbeeld een app als WhatsApp, die in de laatste paar dagen nog bijgewerkt is, op dit moment problemen kan geven bij het downloaden. Microsoft heeft nog geen indicatie gegeven wanneer het probleem wordt opgelost.

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Nieuws, Windows Phone

Tags: marketplace

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord