abonneren

Telegram verhoogt limiet groepsgeprek naar 5000 deelnemers

Chatapp Telegram heeft een update doorgevoerd, waardoor er nu maar liefst 5000 deelnemers aan één groepsgesprek kunnen deelnemen. Eerder konden er al 1000 man meedoen in zogenaamde 'supergroups'.

Sinds kort passen er bij WhatsApp 256 mensen in een groepschat. Reden voor Telegram om daar nog een schepje bovenop te doen. Om van de nieuwe functie gebruik te maken, is Telegram-versie 3.7 vereist.

Supergroups hebben ook moderators, die belangrijke berichten bijvoorbeeld aan de bovenkant van de chat kunnen vastzetten. Belangrijke informatie gaat daardoor minder snel verloren.

Moderators

Tevens kunnen nieuwe mensen in de groep worden uitgenodigd door een korte url naar de groepschat aan te maken, en deze online te delen. Om spam buiten de deur te houden, hebben moderators de optie om leden uit de chat te verbannen of berichten te verwijderen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Sociale netwerken

Tags: Whatsapp, Telegram

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord