abonneren

Tegelijk samenwerken in PowerPoint desktop-app vanaf nu mogelijk

Er is een nieuwe functie uitgerold in PowerPoint 2016, waarmee het mogelijk is om met meerdere mensen tegelijk aan een presentatie te werken. Die functionaliteit was al beschikbaar in Word en Excel en in de online versie van PowerPoint, maar is nu ook doorgevoerd in de desktopsoftware.

Met de nieuwste versie van PowerPoint kun je nu samenwerken aan het maken van presentaties. De functionaliteit was al langer beschikbaar in Word en later in Excel, maar nu kun je ook in de presentatiesoftware gezamenlijk aan een project werken.

De functie werkt vanaf nu ook op de desktop-app onder Windows. Dat kan echter alleen als de presentatie online wodt opgeslagen in Office 365.

De samenwerkfunctie voor de desktopversie van PowerPoint stond al op de planning, maar Microsoft heeft niet gezegd wanneer die functionaliteit zou worden uitgerold. Inmiddels is dat al voor een groot deel van de gebruikers gebeurd. De functie is beschikbaar voor alle 2016-versies van Office en verder.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Windows 10

Tags: Office 365, Office, Office 2016

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord