abonneren

TaskOne tovert iPhone om in Zwitsers zakmes

Waarom niet de iPhone inzetten als een Zwitsers zakmes? Dat moet TaskLab hebben gedacht toen het een knotsgekke behuizing voor de iPhone bedacht. De TaskOne tovert de uiterst kwetsbare iPhone om in een groot uitgevallen Zwitsers zakmes.

TaskLab, de bedenker van de TaskOne, zegt te streven naar innovatieve producten die op zichzelf staan. Deze visie is zeker van toepassing op de toch wel hilarische TaskOne. De behuizing van de TaskOne is gemaakt van polycarbonaat en aluminium. Daarin zijn maar liefst zestien verschillende gereedschappen verwerkt waarmee de iPhone-bezitter allerhande klusjes kan klaren waarvoor geen app bestaat. De stoere behuizing heeft onder andere een mes, een zaagje, een flessenopener en verschillende schroevendraaiers aan boord. Het stripmes is een welkome aanvulling voor wie graag met elektriciteitsdraden en andere bedrading werkt. Het geheel weegt 89 gram.

In de onderstaande grappige video wordt de TaskOne uitgebreid gedemonstreerd:

 

 

De video werkte bij ons behoorlijk op de lachspieren, maar het project van TaskLab ziet er toch wel serieus uit. Voor de productie van de TaskOne zoeken de ontwerpers online naar investeerders via Indiegogo, een concurrent van Kickstarter. Het project heeft momenteel de helft van het bedrag van de benodigde 32.000 dollar binnen weten te halen met nog 15 dagen te gaan. Dit Indiegogo-project sluit op woensdag 26 december aanstaande. Als de financiering rond is, dan kunnen de eerste TaskOne-behuizingen vanaf april volgend jaar worden uitgeleverd. Dus precies op tijd voor de grote trek naar de camping.

Geschreven door: Ruud de op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: