abonneren

Synchroniseren van LastPass-wachtwoorden voortaan gratis

Een belangrijk component van wachtwoordkluis LastPass is voortaan ook beschikbaar voor gratis gebruikers: de mogelijkheid om wachtwoorden te synchroniseren tussen verschillende apparaten.

De functie was eerder alleen te gebruiken door een abonnement op LastPass af te sluiten. Had je dat niet, dan kon je de manager maar op één apparaat tegelijk gebruiken. De beperking bestond nog uit de tijd dat we nog lang niet zo mobiel waren als nu, en het dus als een luxe werd gezien om wachtwoorden ook voor mobiele diensten te gebruiken. Vorig jaar maakte LastPass zijn app al gratis.

Abonnement

Overigens kun je alsnog betalen voor LastPass. Voor 1 dollar per maand (geen typefout) kun je daarmee o.a. wachtwoorden delen met maximaal vijf anderen en tweestapsverificatie inschakelen. Je krijgt geen advertenties meer te zien, krijgt voorrang bij de klantenservice en je kunt gebruikmaken van 1 GB versleutelde cloudopslagruimte. Het synchroniseren van passwords maakte hier eerder deel van uit.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Security

Tags: Lastpass

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord